
Japanske knive
Viser 1–52 af 268 resultater
-
165 mm Deba SekiRyu-kniv
-
Hakucho 21 cm Pankiri Due Cigni-kniv
-
VG-10 Damaskus serie Wusaki forskærerkniv
-
KC152 Kanetsune Santoku-kniv
-
15,5 cm Deba Kai Seki Magoroku Redwood-kniv
-
Kai 15 cm Shun damaskus-værktøjskniv i rustfrit stål
-
18 cm TB Maestro Ideal forge Santoku-kniv
-
Wusaki Pakka X50-serien af brødknive
-
Kai Sole filetkniv 18 cm Wasabi Black
-
Kai 18 cm Shun Damaskus Santoku-lommekniv i rustfrit stål
-
Kanetsune KB402 Rust Clean poleringspasta
-
1896 Santoku Due Cigni-kniv i valnøddetræ med honeycomb-blad 175 mm
-
Kai kokkekniv 24 cm Seki Magoroku Shoso
-
Kai pålægskniv 23 cm Shun Classic White
-
Deba KAI Wasabi Black kniv – 15 cm blad
-
Kodeba SekiRyu 110 mm kniv
-
Kai Seki Magoroku Redwood køkkenkniv på 15 cm
-
Kai 9 cm Shun Classic White skrællekniv
-
22 cm Due Cigni Hakucho sashimi-kniv
-
Wusaki Pakka X50-serien af forskærerknive
-
Kai kokkekniv 23 cm Wasabi Black
-
Kai 10 cm Shun damaskus-værktøjskniv i rustfrit stål
-
Opinel Intempora Santoku-kniv N°219
-
KC956 Kodeba Kanetsune-kniv
-
Kai 16,5 cm Santoku-kniv Seki Magoroku Shoso
-
Kai 23 cm Shun Damaskus-skærekniv i rustfrit stål
-
Deba KAI Wasabi Black kniv – 10,5 cm blad
-
Seki Magoroku Redwood Kai 15 cm universalkniv
-
Kai 9 cm Shun Nagare Damaskus-skærekniv i rustfrit stål
-
Hakucho 21 cm Gyuto Due Cigni-kniv
-
Wusaki Pakka X50-serie Santoku-kniv
-
Kai 15 cm Wasabi Black universalkniv
-
Kai 9 cm Shun damask grøntsagskniv i rustfrit stål
-
A233524 180 mm Riviera Arcos-kniv
-
KC955 Sujihiki Kanetsune-kniv
-
Kai Santoku-kniv 16,5 cm Seki Magoroku Shoso
-
Kai 23 cm Shun Nagare Damaskus-skærekniv i rustfrit stål
-
KAI Wasabi Black Nakiri-kniv
-
Yaxell Super Gou 12 cm skrællekniv
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku Kinju 21 cm kniv
-
Kai 9 cm Shun Damaskus-skærekniv i rustfrit stål
-
Usuba Due Cigni Hakucho-kniv 18 cm
-
Wusaki Pakka X50-serie kokkekniv
-
Kai-skærekniv 23 cm Pure Komachi 2
-
Kai køkkenkniv 25 cm Shun damask rustfrit stål
-
A233500 180 mm Riviera Arcos-kniv
-
KC954 Underofficer Kanetsune-kniv
-
Venstrehåndet Yanagiba Kai-kniv 21 cm Seki Magoroku Hekiju
-
Kai pålægskniv 23 cm Tim Mälzer Kamagata
-
KAI Wasabi Black Santoku-kniv
-
180 mm Gyuto SekiRyu-kniv
-
16,5 cm Deba Kai Seki Magoroku Kinju-kniv
Når det drejer sig om madlavning, er den japanske kniv et benchmark, endda et symbol. Man må sige, at Japan nyder godt af en ekspertise, en knowhow af meget høj kvalitet, især med hensyn til bladet, som kan være hamret eller damasceneret, hvor sidstnævnte er den mest værdsatte. Den japanske køkkenkniv er kendt for at være pålidelig og skarp, og den er altid designet med den største omhu med et omhyggeligt valg af materialer for at forene ergonomi og holdbarhed. Den er altid meget behagelig at bruge og henvender sig til professionelle kokke såvel som kokkeentusiaster, der ønsker at købe en high-end-kniv. Japansk gastronomi bliver i stigende grad eksporteret til Europa, se bare på salget af asiatiske retter som sushi eller forårsruller, som er en stor succes. Og hvilken bedre måde at tilberede en japansk ret på end med en japansk køkkenkniv? Især fordi du i onlinebutikken kniv-dolk.dk finder du alle typer af japanske knive : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri uden at glemme Santoku-kniven, som uden tvivl er den mest kendte. Til hver japansk kniv svarer dens europæiske forbillede, således at Yanagiba er en skærekniv , Nakiri en grøntsagskniv.Gyuto er en kokkekniv , Deba er en fiskekniv . en fiskekniv og Pankiri en brødkniv . Så ingen grund til bekymring, kokken vil være i stand til at skære enhver mad! På vores hjemmeside tilbyder vi dig hele verden af kokkeknive… Inden for madlavning er den japanske kniv en reference, endda et symbol. Det skal siges, at Japan nyder godt af en ekspertise, en knowhow af meget høj kvalitet, især med hensyn til bladet, som kan være hamret eller damasceneret, hvor sidstnævnte er den mest værdsatte. Den japanske køkkenkniv er kendt for at være pålidelig og skarp og er altid designet med den største omhu med et omhyggeligt valg af materialer for at forene ergonomi og holdbarhed. Den er altid meget behagelig at bruge og henvender sig til professionelle kokke såvel som kokkeentusiaster, der ønsker at købe en high-end kniv. Japansk gastronomi bliver i stigende grad eksporteret til Europa, se bare på salget af asiatiske retter som sushi eller forårsruller, som er en stor succes. Og hvilken bedre måde at tilberede en japansk ret på end med en japansk køkkenkniv? Især fordi du i onlinebutikken kniv-dolk.dk finder du alle typer af japanske knive : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri uden at glemme Santoku-kniven, som uden tvivl er den mest kendte. Til hver japansk kniv svarer dens europæiske forbillede, således at Yanagiba er en skærekniv , Nakiri en grøntsagskniv.Gyuto er en kokkekniv , Deba er en fiskekniv . en fiskekniv og Pankiri en brødkniv . Så ingen grund til bekymring, kokken vil være i stand til at skære enhver mad! På vores hjemmeside tilbyder vi dig hele universet af den japanske køkkenkniv , med de største mærker lige ved hånden, såsom Kai selvfølgelig, benchmarket, men også Mcusta og mange andre. Hold øjnene åbne, da kategorien “Japanske knive ” konstant udvikler sig med tilføjelse af nye knive og producenter. Detaljer .