
Japanske knive
Viser 1–52 af 268 resultater
-
165 mm Deba SekiRyu-kniv
-
Hakucho 21 cm Pankiri Due Cigni-kniv
-
VG-10 Damaskus serie Wusaki forskærerkniv
-
KC152 Kanetsune Santoku-kniv
-
SekiRyu lang universalkniv 125 mm
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku Redwood-kniv 21 cm
-
Kai Santoku-kniv 18 cm Tim Mälzer Kamagata
-
KAI Wasabi Black universalkniv – 10 cm blad
-
Kai 18 cm Shun Damaskus-skærekniv i rustfrit stål
-
KC704 GYUTO Kanetsune-kniv
-
Kai Santoku-kniv 14,5 cm Seki Magoroku Shoso
-
Kai kokkekniv 20 cm Shun Nagare damas rustfrit stål
-
KAI Wasabi Black Yanagiba kniv – 24 cm blad
-
Yaxell Super Gou Santoku-kniv
-
Kai Seki Magoroku Redwood 20 cm køkkenkniv
-
Kai Santoku-kniv 18 cm Shun Nagare damas rustfrit stål
-
16,5 cm Deba Due Cigni Hakucho-kniv
-
VG-10 Damaskus Series Wusaki Santoku lommekniv
-
Kai Shun tungefiletkniv, 18 cm fleksibelt blad
-
Kanetsune KC703 GYUTO-kniv
-
170 mm SekiRyu Santoku gennembrudt kniv
-
Kai 15 cm Seki Magoroku Shoso universalkniv
-
Kai brødkniv 23 cm Shun Classic Hvid
-
KAI Wasabi Black Yanagiba kniv – 21 cm blad
-
Wusaki Pakka X50-serien af skrælleknive
-
Kai Seki Magoroku Redwood 20 cm slicer/hamskniv
-
Kai 15 cm Shun Classic White universalkniv
-
25 cm Due Cigni Hakucho sashimi-kniv
-
Wusaki kokkekniv i VG-10 Damaskus-serien
-
Nakiri Kai-kniv 16,5 cm Shun damas rustfrit stål
-
Kanetsune KC702 GYUTO-kniv
-
270 mm SekiRyu sashimi-kniv
-
Kai kokkekniv 18 cm Seki Magoroku Shoso
-
Kai brødkniv 23 cm Tim Mälzer Kamagata
-
KAI Wasabi sort pålægskniv
-
Wusaki Pakka X50-seriens universalkniv
-
Kai Seki Magoroku Redwood 17 cm Santoku-kniv
-
Kai 15 cm universalkniv Tim Mälzer Kamagata
-
12,5 cm Due Cigni Hakucho køkkenkniv
-
VG-10 Damaskus-serie Nakiri Wusaki-kniv
-
Kai 15 cm Shun damask køkkenkniv i rustfrit stål
-
Kanetsune KB403 Sædepude
-
SekiRyu 240 mm sashimi-kniv
-
Kai kokkekniv 21 cm Seki Magoroku Shoso
-
Kai brødkniv 23 cm Shun Nagare damas rustfrit stål
-
Deba KAI Wasabi Black kniv – 21 cm blad
-
18 cm TB Maestro Ideal forge Santoku-kniv
-
Wusaki Pakka X50-serien af brødknive
-
15,5 cm Deba Kai Seki Magoroku Redwood-kniv
-
Kai 15 cm Shun damaskus-værktøjskniv i rustfrit stål
-
1896 Santoku Due Cigni-kniv i valnøddetræ med honeycomb-blad 175 mm
-
Kai Sole filetkniv 18 cm Wasabi Black
Når det drejer sig om madlavning, er den japanske kniv et benchmark, endda et symbol. Man må sige, at Japan nyder godt af en ekspertise, en knowhow af meget høj kvalitet, især med hensyn til bladet, som kan være hamret eller damasceneret, hvor sidstnævnte er den mest værdsatte. Den japanske køkkenkniv er kendt for at være pålidelig og skarp, og den er altid designet med den største omhu med et omhyggeligt valg af materialer for at forene ergonomi og holdbarhed. Den er altid meget behagelig at bruge og henvender sig til professionelle kokke såvel som kokkeentusiaster, der ønsker at købe en high-end-kniv. Japansk gastronomi bliver i stigende grad eksporteret til Europa, se bare på salget af asiatiske retter som sushi eller forårsruller, som er en stor succes. Og hvilken bedre måde at tilberede en japansk ret på end med en japansk køkkenkniv? Især fordi du i onlinebutikken kniv-dolk.dk finder du alle typer af japanske knive : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri uden at glemme Santoku-kniven, som uden tvivl er den mest kendte. Til hver japansk kniv svarer dens europæiske forbillede, således at Yanagiba er en skærekniv , Nakiri en grøntsagskniv.Gyuto er en kokkekniv , Deba er en fiskekniv . en fiskekniv og Pankiri en brødkniv . Så ingen grund til bekymring, kokken vil være i stand til at skære enhver mad! På vores hjemmeside tilbyder vi dig hele verden af kokkeknive… Inden for madlavning er den japanske kniv en reference, endda et symbol. Det skal siges, at Japan nyder godt af en ekspertise, en knowhow af meget høj kvalitet, især med hensyn til bladet, som kan være hamret eller damasceneret, hvor sidstnævnte er den mest værdsatte. Den japanske køkkenkniv er kendt for at være pålidelig og skarp og er altid designet med den største omhu med et omhyggeligt valg af materialer for at forene ergonomi og holdbarhed. Den er altid meget behagelig at bruge og henvender sig til professionelle kokke såvel som kokkeentusiaster, der ønsker at købe en high-end kniv. Japansk gastronomi bliver i stigende grad eksporteret til Europa, se bare på salget af asiatiske retter som sushi eller forårsruller, som er en stor succes. Og hvilken bedre måde at tilberede en japansk ret på end med en japansk køkkenkniv? Især fordi du i onlinebutikken kniv-dolk.dk finder du alle typer af japanske knive : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri uden at glemme Santoku-kniven, som uden tvivl er den mest kendte. Til hver japansk kniv svarer dens europæiske forbillede, således at Yanagiba er en skærekniv , Nakiri en grøntsagskniv.Gyuto er en kokkekniv , Deba er en fiskekniv . en fiskekniv og Pankiri en brødkniv . Så ingen grund til bekymring, kokken vil være i stand til at skære enhver mad! På vores hjemmeside tilbyder vi dig hele universet af den japanske køkkenkniv , med de største mærker lige ved hånden, såsom Kai selvfølgelig, benchmarket, men også Mcusta og mange andre. Hold øjnene åbne, da kategorien “Japanske knive ” konstant udvikler sig med tilføjelse af nye knive og producenter. Detaljer .