
Japanske knive
Viser 1–52 af 268 resultater
-
165 mm Deba SekiRyu-kniv
-
Hakucho 21 cm Pankiri Due Cigni-kniv
-
VG-10 Damaskus serie Wusaki forskærerkniv
-
KC152 Kanetsune Santoku-kniv
-
Yaxell Super Gou 12 cm skrællekniv
-
Kai Santoku-kniv 16,5 cm Seki Magoroku Shoso
-
Kai 23 cm Shun Nagare Damaskus-skærekniv i rustfrit stål
-
KAI Wasabi Black Nakiri-kniv
-
Wusaki Pakka X50-serie kokkekniv
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku Kinju 21 cm kniv
-
Kai 9 cm Shun Damaskus-skærekniv i rustfrit stål
-
Usuba Due Cigni Hakucho-kniv 18 cm
-
KC954 Underofficer Kanetsune-kniv
-
Kai-skærekniv 23 cm Pure Komachi 2
-
Kai køkkenkniv 25 cm Shun damask rustfrit stål
-
A233500 180 mm Riviera Arcos-kniv
-
180 mm Gyuto SekiRyu-kniv
-
Venstrehåndet Yanagiba Kai-kniv 21 cm Seki Magoroku Hekiju
-
Kai pålægskniv 23 cm Tim Mälzer Kamagata
-
KAI Wasabi Black Santoku-kniv
-
VG-10 Damaskus-serie af Wusaki-skæreknive
-
16,5 cm Deba Kai Seki Magoroku Kinju-kniv
-
Kai kontorkniv 9cm Tim Mälzer Kamagata
-
Due Cigni Hakucho skrællekniv 10,5 cm
-
KC953 Usubagata Kanetsune-kniv
-
Kai Santoku-kniv 16 cm Pure Komachi 2
-
Kai Kokkekniv 20 cm Shun Classic Hvid
-
Mcusta Damaskus Sujihiki kniv 24 cm klinge
-
170 mm Nakiri SekiRyu-kniv
-
Deba Kai venstrehåndskniv 15 cm Seki Magoroku Hekiju
-
Kai Santoku-kniv 18 cm Shun Classic Hvid
-
KAI Wasabi Black køkkenkniv – 20 cm blad
-
Wusaki VG-10 Damaskus-seriens brugskniv
-
Kai Seki Magoroku Redwood-skærekniv på 10 cm
-
Kai brødkniv 23 cm Seki Magoroku Komposit rustfrit stål
-
18 cm Santoku Due Cigni Hakucho-kniv
-
KC952 Kanetsune Santoku-kniv
-
Kai brødkniv 23 cm Seki Magoroku Shoso
-
Kai 20 cm Shun damask køkkenkniv i rustfrit stål
-
165 mm Mcusta Classic Damascus Nakiri-kniv
-
170 mm Santoku SekiRyu-kniv
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku Redwood-kniv på 24 cm
-
Kai Santoku-kniv 18 cm Shun damas rustfrit stål
-
KAI Wasabi Black køkkenkniv – 15 cm blad
-
Wusaki brødkniv i VG-10 Damaskus-serien
-
Kai hybrid kokkekniv 20 cm Tim Mälzer Kamagata
-
Petty 13 cm japansk urtekniv i rustfrit stål
-
Hakucho 17 cm Gyuto Due Cigni-kniv
-
KC155 Kanetsune Petty-kniv
-
Kai Seki Magoroku Shoso-skærekniv
-
Kai kokkekniv 23 cm Tim Mälzer Kamagata
-
Mcusta Classic Damascus Petty Knife 15 cm
Når det drejer sig om madlavning, er den japanske kniv et benchmark, endda et symbol. Man må sige, at Japan nyder godt af en ekspertise, en knowhow af meget høj kvalitet, især med hensyn til bladet, som kan være hamret eller damasceneret, hvor sidstnævnte er den mest værdsatte. Den japanske køkkenkniv er kendt for at være pålidelig og skarp, og den er altid designet med den største omhu med et omhyggeligt valg af materialer for at forene ergonomi og holdbarhed. Den er altid meget behagelig at bruge og henvender sig til professionelle kokke såvel som kokkeentusiaster, der ønsker at købe en high-end-kniv. Japansk gastronomi bliver i stigende grad eksporteret til Europa, se bare på salget af asiatiske retter som sushi eller forårsruller, som er en stor succes. Og hvilken bedre måde at tilberede en japansk ret på end med en japansk køkkenkniv? Især fordi du i onlinebutikken kniv-dolk.dk finder du alle typer af japanske knive : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri uden at glemme Santoku-kniven, som uden tvivl er den mest kendte. Til hver japansk kniv svarer dens europæiske forbillede, således at Yanagiba er en skærekniv , Nakiri en grøntsagskniv.Gyuto er en kokkekniv , Deba er en fiskekniv . en fiskekniv og Pankiri en brødkniv . Så ingen grund til bekymring, kokken vil være i stand til at skære enhver mad! På vores hjemmeside tilbyder vi dig hele verden af kokkeknive… Inden for madlavning er den japanske kniv en reference, endda et symbol. Det skal siges, at Japan nyder godt af en ekspertise, en knowhow af meget høj kvalitet, især med hensyn til bladet, som kan være hamret eller damasceneret, hvor sidstnævnte er den mest værdsatte. Den japanske køkkenkniv er kendt for at være pålidelig og skarp og er altid designet med den største omhu med et omhyggeligt valg af materialer for at forene ergonomi og holdbarhed. Den er altid meget behagelig at bruge og henvender sig til professionelle kokke såvel som kokkeentusiaster, der ønsker at købe en high-end kniv. Japansk gastronomi bliver i stigende grad eksporteret til Europa, se bare på salget af asiatiske retter som sushi eller forårsruller, som er en stor succes. Og hvilken bedre måde at tilberede en japansk ret på end med en japansk køkkenkniv? Især fordi du i onlinebutikken kniv-dolk.dk finder du alle typer af japanske knive : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri uden at glemme Santoku-kniven, som uden tvivl er den mest kendte. Til hver japansk kniv svarer dens europæiske forbillede, således at Yanagiba er en skærekniv , Nakiri en grøntsagskniv.Gyuto er en kokkekniv , Deba er en fiskekniv . en fiskekniv og Pankiri en brødkniv . Så ingen grund til bekymring, kokken vil være i stand til at skære enhver mad! På vores hjemmeside tilbyder vi dig hele universet af den japanske køkkenkniv , med de største mærker lige ved hånden, såsom Kai selvfølgelig, benchmarket, men også Mcusta og mange andre. Hold øjnene åbne, da kategorien “Japanske knive ” konstant udvikler sig med tilføjelse af nye knive og producenter. Detaljer .