Tilgængelige filtre
165 mm Deba SekiRyu-kniv

Japanske knive

Filter

Viser 1–52 af 268 resultater

Når det drejer sig om madlavning, er den japanske kniv et benchmark, endda et symbol. Man må sige, at Japan nyder godt af en ekspertise, en knowhow af meget høj kvalitet, især med hensyn til bladet, som kan være hamret eller damasceneret, hvor sidstnævnte er den mest værdsatte. Den japanske køkkenkniv er kendt for at være pålidelig og skarp, og den er altid designet med den største omhu med et omhyggeligt valg af materialer for at forene ergonomi og holdbarhed. Den er altid meget behagelig at bruge og henvender sig til professionelle kokke såvel som kokkeentusiaster, der ønsker at købe en high-end-kniv. Japansk gastronomi bliver i stigende grad eksporteret til Europa, se bare på salget af asiatiske retter som sushi eller forårsruller, som er en stor succes. Og hvilken bedre måde at tilberede en japansk ret på end med en japansk køkkenkniv? Især fordi du i onlinebutikken kniv-dolk.dk finder du alle typer af japanske knive : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri uden at glemme Santoku-kniven, som uden tvivl er den mest kendte. Til hver japansk kniv svarer dens europæiske forbillede, således at Yanagiba er en skærekniv , Nakiri en grøntsagskniv.Gyuto er en kokkekniv , Deba er en fiskekniv . en fiskekniv og Pankiri en brødkniv . Så ingen grund til bekymring, kokken vil være i stand til at skære enhver mad! På vores hjemmeside tilbyder vi dig hele verden af kokkekniveInden for madlavning er den japanske kniv en reference, endda et symbol. Det skal siges, at Japan nyder godt af en ekspertise, en knowhow af meget høj kvalitet, især med hensyn til bladet, som kan være hamret eller damasceneret, hvor sidstnævnte er den mest værdsatte. Den japanske køkkenkniv er kendt for at være pålidelig og skarp og er altid designet med den største omhu med et omhyggeligt valg af materialer for at forene ergonomi og holdbarhed. Den er altid meget behagelig at bruge og henvender sig til professionelle kokke såvel som kokkeentusiaster, der ønsker at købe en high-end kniv. Japansk gastronomi bliver i stigende grad eksporteret til Europa, se bare på salget af asiatiske retter som sushi eller forårsruller, som er en stor succes. Og hvilken bedre måde at tilberede en japansk ret på end med en japansk køkkenkniv? Især fordi du i onlinebutikken kniv-dolk.dk finder du alle typer af japanske knive : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri uden at glemme Santoku-kniven, som uden tvivl er den mest kendte. Til hver japansk kniv svarer dens europæiske forbillede, således at Yanagiba er en skærekniv , Nakiri en grøntsagskniv.Gyuto er en kokkekniv , Deba er en fiskekniv . en fiskekniv og Pankiri en brødkniv . Så ingen grund til bekymring, kokken vil være i stand til at skære enhver mad! På vores hjemmeside tilbyder vi dig hele universet af den japanske køkkenkniv , med de største mærker lige ved hånden, såsom Kai selvfølgelig, benchmarket, men også Mcusta og mange andre. Hold øjnene åbne, da kategorien “Japanske knive ” konstant udvikler sig med tilføjelse af nye knive og producenter. Detaljer .