
Gyuto knive (kok)
Viser 25 resultater
-
Hakucho 21 cm Gyuto Due Cigni-kniv
-
Kai kokkekniv 23 cm Tim Mälzer Kamagata
-
Hakucho 17 cm Gyuto Due Cigni-kniv
-
Kai kokkekniv 20 cm Shun Nagare damas rustfrit stål
-
180 mm Gyuto SekiRyu-kniv
-
KC704 GYUTO Kanetsune-kniv
-
Wusaki Pakka X50-serie kokkekniv
-
Kanetsune KC703 GYUTO-kniv
-
Wusaki kokkekniv i VG-10 Damaskus-serien
-
Kanetsune KC702 GYUTO-kniv
-
Kai kokkekniv 23 cm Wasabi Black
-
Kai kokkekniv 18 cm Seki Magoroku Shoso
-
Kai kokkekniv 21 cm Seki Magoroku Shoso
-
Kai kokkekniv 24 cm Seki Magoroku Shoso
-
Kai hybrid kokkekniv 20 cm Tim Mälzer Kamagata
-
Kai Kokkekniv 20 cm Shun Classic Hvid
-
Suncraft Senzo WA 21 cm Gyuto-kniv
-
Suncraft Senzo Damaskus kokkekniv 20 cm
-
18 cm Kiritsuke Jaku Seki Ryu-kniv
-
Wusaki San Mai kokkekniv 10Cr15 20cm
-
Wusaki Damaskus kokkekniv 10Cr 20cm
-
Yaxell Ketu 20 cm kokkekniv
-
Gyuto SekiRyu-kniv 180 mm træhåndtag – SRH900
-
Mcusta HZ2-3007DS Splash Hybrid Gyuto 240 kniv
-
Gyuto SekiRyu 18 cm sort ABS-kniv – SRP900
De Gyuto-knive er de japanske modeller, der ligner de europæiske kokkeknive . En lille forskel ligger dog i bladet, som er fladre på Gyuto-kniven end på den franske kokkekniv . Derudover er skærets vinkel også mindre vigtig på den japanske kniv ( 15 til 18° ) sammenlignet med 20 til 22° på den europæiske model. Ellers er japanske Gyuto-knive som kokkeknive, med andre ord multi-purpose! De giver dig mulighed for nemt at skære og hakke frugt og grøntsager , men også hakke stykker af kød se endda arbejde rå fisk . Gyuto knive er meget alsidige, og det er deres store styrker! Knive, der drager fordel af præcis japansk fremstilling: nok til at udføre omhyggelige bevægelser for at tilberede de smukkeste retter! Det er også vigtigt at fremhæve, at Gyuto-kniven i øjeblikket er meget på mode blandt professionelle kokke!