Tilgængelige filtre
Kai Seki Magoroku Redwood 20 cm slicer/hamskniv

Yanagiba-knive (til udskæring)

Filter

Viser 14 resultater

Også kendt som en skærekniv har Yanagiba-kniven generelt et langt, tyndt blad i rustfrit stål. Nogle modeller indeholder endda 3-lags Damaskus-stål , der sikrer en hidtil uset skarphed. Yanagiba japanske knive bruges i vid udstrækning til tilberedning af sushi og sashimi , retter fra den japanske kultur, som nu er meget populære i Europa. Her er vores udvalg af Yanagiba-knive fremstillet af japanske knivmestre, herunder Kanetsune og Kai for blot at nævne de mest kendte. Håndtagene er også designet af kvalitetsmaterialer, og Kanetsune foretrækker generelt lys magnolia, mens Kai har en præference for polypropylen i en mørkere farve. Håndtagene er altid ergonomisk udformet, så de er behagelige at bruge, når du tilbereder din sushi og sashimi. Bemærk, at hvis du kan lide japanske knive, bør du sætte pris på Deba fiskeknive til at løfte søtungefileter …