Yanagiba-knive (til udskæring)
Viser 14 resultater
-
Kai 18 cm Shun Damaskus-skærekniv i rustfrit stål
-
Kai pålægskniv 23 cm Shun Classic White
-
Kai 23 cm Shun Damaskus-skærekniv i rustfrit stål
-
Kai 23 cm Shun Nagare Damaskus-skærekniv i rustfrit stål
-
Kai pålægskniv 23 cm Tim Mälzer Kamagata
-
Kai-skærekniv 23 cm Pure Komachi 2
-
KAI Wasabi Black Yanagiba kniv – 24 cm blad
-
Venstrehåndet Yanagiba Kai-kniv 21 cm Seki Magoroku Hekiju
-
KAI Wasabi Black Yanagiba kniv – 21 cm blad
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku Redwood-kniv på 24 cm
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku Redwood-kniv 21 cm
-
Kai Seki Magoroku Redwood 20 cm slicer/hamskniv
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku Kinju 21 cm kniv
-
Yaxell Taishi skivekniv 18 cm
Også kendt som en skærekniv har Yanagiba-kniven generelt et langt, tyndt blad i rustfrit stål. Nogle modeller indeholder endda 3-lags Damaskus-stål , der sikrer en hidtil uset skarphed. Yanagiba japanske knive bruges i vid udstrækning til tilberedning af sushi og sashimi , retter fra den japanske kultur, som nu er meget populære i Europa. Her er vores udvalg af Yanagiba-knive fremstillet af japanske knivmestre, herunder Kanetsune og Kai for blot at nævne de mest kendte. Håndtagene er også designet af kvalitetsmaterialer, og Kanetsune foretrækker generelt lys magnolia, mens Kai har en præference for polypropylen i en mørkere farve. Håndtagene er altid ergonomisk udformet, så de er behagelige at bruge, når du tilbereder din sushi og sashimi. Bemærk, at hvis du kan lide japanske knive, bør du sætte pris på Deba fiskeknive til at løfte søtungefileter …