
Udskæringsknive
Filter
Viser 24 resultater
-
A241700 Farve Prof. Arcos-kniv 200 mm
-
A241600 Farve Prof. Arcos-kniv 180 mm
-
A230600 Riviera Arcos-kniv 150 mm
-
TB Maestro Ideal forge slicer-kniv 15 cm
-
TB Maestro Ideal forge slicer-kniv 20 cm
-
1896 Due Cigni pålægskniv valnøddeblad 195mm
-
Au Nain kebabkniv
-
Yaxell Super Gou 15 cm forskærerkniv
-
Nontron forskærerkniv – 20 cm
-
Victorinox fibrox blue tranchelard-kniv 30 cm klinge
-
22 cm Due Cigni Toscana pålægskniv i oliventræ
-
Victorinox sort forskærerkniv 18 cm smalt blad
-
Skærekniv Claude Dozorme Cuisine au quotidien 15cm oliventræ
-
Victorinox sort forskærerkniv med ekstra stort blad 20 cm
-
Opinel udskæringskniv N° 120 Parallèle
-
Victorinox sort forskærerkniv med savtakket blad
-
Victorinox Grand Maître POM sort smedet forskærerkniv
-
Victorinox Dux Knife 21cm sort
-
Victorinox Grand Maître Rosewood 20 cm palisanderskivekniv
-
Victorinox SwissClassic Forskærerkniv 19 cm blad farvet PP-håndtag
-
Victorinox SwissClassic sort forskærerkniv i æske
-
Darkwood Déglon udskæringskniv
-
Ideal Sabatier DEG Déglon pålægskniv
-
Déglon damaskus-snittekniv med håndtag af corian
Også kendt som en slicer , er skærekniven oftest udstyret med et langt, ret tyndt blad . Den er perfekt til at skære tydeligt i forskellige typer mad, f.eks. kød, skinker, stege eller endda lammekøller. Den er også velegnet til fisk og grøntsager og giver dig mulighed for at skære effektivt på én gang. På grund af sin store alsidighed er tranchelard-opskæringskniven meget værdsat af professionelle inden for catering samt slagtere, fiskehandlere … Oplev her de bedste pålægsknive , der tilhører de største navne, med andre ord meget anerkendte mærker.