
Steakknive
Viser 25 resultater
-
Æskesæt med 6 Dozorme Le Capucin oliven steakknive
-
Sæt med 6 steakknive i rustfrit stål af egetræ
-
Sæt med 2 Victorinox steakknive 12 cm ahorntræ
-
Æske med 6 Dozorme Le Capucin steakknive
-
Æske med 6 Le Thiers steakknive Dozorme oliventræ
-
Æske med 6 Laguiole Dozorme bubinga steakknive
-
1896 Due Cigni steakkniv valnøddeblad 105mm
-
Opinel Intempora kød- og fjerkrækniv N°222
-
Opinel Intempora udskæringskniv N°220
-
Arcos Riviera A230500 130 mm steakkniv
-
TB Maestro ideal forge steakkniv 13 cm
-
Sæt med 2 Kai Wasabi Black steakknive 12 cm
-
Arcos steak-/bordkniv – A371823
-
Victorinox Swiss Modern Steak Knife 12 cm savtakket blad PP-håndtag
-
Nogent *** Tichet Expert 11 cm grillkniv i rustfrit stål
-
Déglon Brasserie steakkniv 12 cm med savtakket blad
-
Victorinox Grand Maître POM sort smedet steakkniv
-
Victorinox Grand Maître Steakkniv med 12 cm savtakket ahornblad
-
Victorinox SwissClassic Steak Knife 11 cm med sort savtakket blad
-
Victorinox Grand Maître Rosewood 12 cm steakkniv i rosentræ
-
Arcos Nordika steakkniv 100 mm
-
2 Victorinox Swiss Modern steak/bordknive valnød 12 cm savtakket blad
-
Sæt med 2 Due Cigni Tuscany steakknive 11 cm i oliventræ
-
2 Victorinox Swiss Modern 12 cm steak-/bordknive valnød
-
Sæt med 4 TB Hector steakknive
På grund af sin konsistens er kød ikke en let mad at skære, og derfor er der interesse for at bruge en specifik bordkniv, såsom steakkniven . Med et glat eller savtakket blad giver den dig mulighed for at skære kød præcist uden at stoppe det, og frem for alt uden anstrengelse!
Hvad er steakknivens særlige egenskaber?
Først og fremmest skal en steakkniv have et udmærket skær for at få rene snit og undgå at få små, ujævne stykker. Bladet er oftest lavet af rustfrit stål for at være rustbestandigt og opvaskemaskinekompatibelt og kan være glat eller savtakket . En glat kant er bedre egnet til såkaldt delikat, mørt kød, mens en savtakket kant er bedre egnet til kød, der er sværere at skære, kort sagt hårdere. Husk dog, at en savtakket klinge kræver mindre vedligeholdelse end en glat klinge, da den skal slibes sjældnere, selv om denne operation er lidt mere kompleks. Størrelsen på en steakkniv er tæt på størrelsen på en bordkniv . Bladets længde er ofte mellem 9 og 13 cm afhængigt af brugerens præferencer. Det vil naturligvis have indflydelse på knivens samlede dimensioner. Jo større dine hænder er, jo større skal kniven være, og omvendt! Alt dette med henblik på at få en steakkniv, der er tilpasset din hånds morfologi, så den bliver behagelig at bruge i det daglige.
Hvordan vælger du håndtaget til din steakkniv?
Når det kommer til håndtaget på din steakkniv, er der et væld af materialer til rådighed. Selv om det æstetiske aspekt selvfølgelig er vigtigt, skal du passe på ikke at overse visse detaljer. Du skal være omhyggelig med at vælge et ergonomisk, endda skridsikkert, håndtag, der forhindrer din hånd i at glide…. På grund af sin konsistens er kød ikke let at skære i, og derfor er der interesse for at bruge en særlig bordkniv, som f.eks. en steakkniv . Med et glat eller savtakket blad giver den dig mulighed for at skære kød præcist uden at stoppe det og frem for alt uden anstrengelse!
Hvad er steakknivens særlige egenskaber?
Først og fremmest skal en steakkniv have et udmærket skær for at få rene snit og undgå at få små, ujævne stykker. Bladet er oftest lavet af rustfrit stål for at være rustbestandigt og opvaskemaskinekompatibelt og kan være glat eller savtakket . En glat kant er bedre egnet til såkaldt delikat, mørt kød, mens en savtakket kant er bedre egnet til kød, der er sværere at skære, kort sagt hårdere. Husk dog, at en savtakket klinge kræver mindre vedligeholdelse end en glat klinge, da den skal slibes sjældnere, selv om denne operation er lidt mere kompleks. Størrelsen på en steakkniv er tæt på størrelsen på en bordkniv . Bladets længde er ofte mellem 9 og 13 cm afhængigt af brugerens præferencer. Det vil naturligvis have indflydelse på knivens samlede dimensioner. Jo større dine hænder er, jo større skal kniven være, og omvendt! Alt dette med henblik på at få en steakkniv, der er tilpasset din hånds morfologi, så den bliver behagelig at bruge i det daglige.
Hvordan vælger du håndtaget til din steakkniv?
Når det kommer til håndtaget på din steakkniv, er der et væld af materialer til rådighed. Selv om det æstetiske aspekt selvfølgelig er vigtigt, skal du passe på ikke at overse visse detaljer. Du skal være omhyggelig med at vælge et håndtag, der er ergonomisk eller endda skridsikkert, så din hånd ikke glider, hvilket gør det mere sikkert at bruge. Du skal også være opmærksom på vedligeholdelse, for hvis du er vild med opvaskemaskiner, skal du sørge for at vælge et kompatibelt materiale. Det gælder især plastmaterialer som polypropylen og ABS, men ikke træ, som skal rengøres i hånden. Leder du efter et træhåndtag, der er let at vedligeholde? Brug kompositmaterialer som Polywood, der har træets udseende og plastens egenskaber!
Steakknive af topmærker
For at sikre, at de holder over tid, anbefaler vi at købe kvalitetssteakknive fra de bedste bestikmærker. På kniv-dolk.dk har vi udvalgt knive fra de største navne i madlavningsverdenen, såsom Arcos, Opinel, Victorinox og mange flere. Enestående, prestigefyldte japanske mærker som Yaxell eller Kai er også til stede. Detaljer