
Skæreknive
Viser 1–52 af 75 resultater
-
Au Nain 10 cm sort skrællekniv i rustfrit stål
-
Opinel kontorkniv N°102
-
Au Nain 9 cm sort skrællekniv i rustfrit stål
-
Opinel Intempora-skærekniv N°225
-
A240000 Arcos Colour Prof Office Knife 80 mm
-
A230224 100 mm Arcos Riviera-skærekniv
-
A230200 Riviera 100 mm Arcos-kniv
-
Opinel Office Knife N°112 Aubergine
-
Opinel Office-kniv N°112 Mandarine
-
Opinel Office-kniv N°112 æblegrøn
-
TB Maestro Ideal smede-kontorkniv 10 cm
-
Opinel Office Knife N°112 Bleu Azur
-
1896 Due Cigni kontorkniv valnød 95mm blad
-
Opinel kontorkniv N°112
-
Goyon Chazeau Le P’tit Tradi 10 cm grenadille-skærekniv
-
Æske med 12 Nogent*** lommekontorknive, glatte, assorterede farver
-
Opinel kontorkniv n°112 fuchsia
-
Victorinox Swiss Classic Office Knife 10 cm glat midterspids sort
-
Victorinox Grand Maître Rosewood 10cm Maple Office Knife
-
Kontorkniv Skærekniv Cold Steel
-
Victorinox Swiss Classic foldekniv rød glat
-
Victorinox Swiss Classic universalkniv 8 cm med savtakket midterste grønne spids
-
Victorinox Swiss Classic Trend Colors universalknivsæt i 3 dele
-
Victorinox Paring Knife 10cm glat midt palisander spids
-
Déglon køkkenkniv, kulinarisk dekorationsserie
-
Victorinox Swissclassic 8 cm kontorkniv
-
Goyon Chazeau Le P’tit Tradi-skærekniv 10 cm valnød
-
Victorinox Skærekniv “Chef” 8 cm ahorn
-
Nogent *** Tichet Expert 8 cm skrællekniv i rustfrit stål
-
Victorinox Swiss Classic universalkniv 8 cm med glat foldespids rød
-
Oryx Déglon-skærekniv
-
Victorinox Office Knife 8 cm med tænder
-
Opinel 112 kontorkniv blå
-
Victorinox Swiss Classic Office Knife 10cm Green Medium Tip
-
Kontorkniv Nogent *** træ glat blad 9cm
-
Victorinox Swiss Classic Utility Knife 8 cm savtakket orange
-
Darkwood Déglon-skærekniv
-
Victorinox Swiss Classic Office Knife 10 cm med rødt blad
-
Due Cigni Tuscany 10 cm oliven kontorkniv
-
Victorinox Swiss Classic Utility Knife 8 cm savtakket foldespids rød
-
Kontorkniv Nogent *** træ 9 cm savtakket blad
-
Victorinox Swiss Classic universalkniv 8 cm glat gul
-
Ideal Sabatier DEG Déglon-skærekniv
-
Arcos Linea 100 mm mikrotandet universalskærekniv
-
Victorinox Swiss Modern Utility Knife 10 cm med glat blad
-
Victorinox Swiss Classic Office Knife 10cm sort medium savtakket spids
-
Nordika Arcos skrællekniv
-
Victorinox Swiss Classic universalkniv 8 cm glat rød
-
Déglon damaskus kontor-/bordkniv med håndtag af corian
-
Victorinox Swiss Classic universalknivsæt – 3 dele
-
Victorinox Swiss Modern Utility Knife 10 cm savtakket blad
-
Victorinox Swiss Classic Office Knife 10cm sort medium savtakket spids
Putlers knive er uundværlige redskaber i ethvert køkken. Deres lille størrelse og glatte, tandløse blad gør dem let genkendelige. Disse knive er designet til at give maksimal præcision og sammenlignes ofte med grøntsagsknive. De gør det muligt at skære og skrælle med finesse, hvilket er en stor fordel, når man tilbereder grøntsager eller andre små, delikate fødevarer. Oplev et udvalg af de bedste bestikmærker, herunder Victorinox, Opinel, Arcos, Nogent, Kai og Böker.
Et glat blad i rustfrit stål
Det vigtigste kendetegn ved en urtekniv er dens glatte blad, som næsten altid er lavet af rustfrit stål, hvilket garanterer styrke og holdbarhed. Dette lille blad er designet til at skære med præcision. Det adskiller sig fra andre knivtyper ved ikke at have tænder, hvilket gør det ideelt til rene, præcise snit uden at beskadige maden. Uanset om du skræller frugt eller skærer små grøntsager, er bladet på en urtekniv et alsidigt, højtydende værktøj.
Ergonomiske håndtag for optimal komfort
Ud over bladet spiller håndtaget på urteknive en vigtig rolle i brugen af dem. Håndtaget er lavet af forskellige materialer som PVC, plast, syntetisk, polypropylen eller endda træ og er ofte meget bearbejdet for at give et ergonomisk greb . Denne særlige form gør det lettere at håndtere, hvilket gør det mere behageligt og sikkert at skære, selv ved længere tids brug. Hvert materiale har sine egne fordele, hvad enten det drejer sig om lethed, holdbarhed eller komfort, og det opfylder de forskellige behov hos både amatører og professionelle kokke.