Tilgængelige filtre
G.David Laguiole ostekniv med håndtag i oliventræ

Osteknive

Filter

Viser 9 resultater

En ostekniv bruges primært til at skære ost i skiver. Den har et perforeret eller honeycombed blad for at forhindre blød ost i at klæbe. Når det gælder hårde oste, skærer den dem med et solidt, tyndt blad.

Et nødvendigt tilbehør til at nyde god ost

Alle elsker ost , en fødevare, der ofte tilbydes på et fad efter et solidt måltid. Men for at nyde denne delikatesse fuldt ud, skal du være i stand til at skære den ordentligt ud med en egnet kniv . Og her er du på rette sted, for dette er den kategori på siden, der kun indeholder osteknive af høj kvalitet. Triangle , Laguiole , Nontron , Victorinox : højt profilerede producenter, der konstant laver osteknive , der er værdige til de største borde.

Hvilken kniv til hvilken ost?

Det er dog ikke så let at vælge den rigtige ostekniv, som det lyder. Det skyldes, at ost er en fødevare med sin egen tekstur og pastatype. Faktisk ved alle, at nogle oste har en hård, smidig, flydende eller blød pasta. Og afhængigt af pastaen vil den tilpassede kniv naturligvis ikke være den samme! I denne kategori kan du f.eks. finde mange dobbeltslebne knive , som generelt er den, vi først tænker på, når vi nævner ordet “ostekniv “. Denne type kniv er ideel til at skære bløde oste med lethed og præcision: Den dobbelte spids for enden af bladet bruges naturligvis til nemt at kunne servere osten på tallerkenen ved at stikke i den. Man kan også finde knive, hvis blad har flere huller. Det er ikke en produktionsfejl, det er endda gjort med vilje, så man kan skære en flydende ost, uden at den klæber til bladet. Du finder også sæt, der indeholder ostekniven med den matchende gaffel til servering: perfekte gavesæt til alle osteelskere!