
Kokkens knive
Viser 36 resultater
-
Arcos A233400 Riviera-kniv 150 mm
-
Yaxell Super Gou kokkekniv
-
KC142 SANTOKU Kanetsune-kniv
-
Opinel Intempora kokkekniv N°218
-
A241200 Farve Prof. 300 mm Arcos-kniv
-
A241100 Farve Dybde 250mm Arcos Kniv
-
Arcos Colour Prof kokkekniv – 200 mm
-
Arcos Riviera kokkekniv – 250 mm
-
A233624 Riviera 200 mm Arcos-kniv
-
A233600 Riviera 200 mm Arcos-kniv
-
1896 Due Cigni kokkekniv, valnød, 20 cm klinge
-
A233424 Riviera Arcos-kniv 150 mm
-
1896 Due Cigni kokkekniv valnød 15 cm blad
-
Jaku Seki Ryu kokkekniv 18 cm
-
Böker Damascus Black kokkekniv
-
Kokkekniv Due Cigny Toscana 20 cm i oliventræ
-
Kokkekniv “Cuisine au quotidien” Claude Dozorme 18 cm oliventræ
-
KOTAI Kiritsuke Bunka kokkekniv
-
Opinel kokkekniv N° 118 Parallèle
-
KOTAI Gyuto Pakka kokkekniv
-
Nordika Arcos kokkekniv 21 cm
-
Mora Rambo ask kokkekniv i rustfrit stål
-
Victorinox Grand Maître smedet kokkekniv POM
-
Sayuto 21 cm kokkekniv i sequoia San Maï
-
Victorinox Grand Maître Rosewood kokkekniv ahorn smedet
-
Fukito 21 cm kokkekniv Pakka San Maï
-
Victorinox Swiss Modern kokkekniv med sort skaft
-
Fukito kokkekniv 21 cm ibenholt X50
-
Victorinox Swiss Modern kokkekniv i valnøddetræ
-
Goyon-Chazeau Grand Tradi kokkekniv 13 cm valnød
-
Yaxell Ketu 24 cm kokkekniv
-
Déglon Damaskus kokkekniv med Corian-håndtag
-
Goyon-Chazeau Grand Tradi kokkekniv 13 cm i oliventræ
-
Böker Damaskus Olive stor kokkekniv
-
Goyon-Chazeau Grand Tradi kokkekniv 13cm grenadille
-
Böker Damascus Black stor kokkekniv
Opdag vores udvalg af kokkeknive designet af de største navne inden for køkkenbestik, såsom Opinel , Böker eller Arcos . Kokkekniven er højt værdsat af både professionelle og amatører og er et alsidigt værktøj, der er ideelt til at lave rene, præcise snit i en lang række fødevarer. Takket være bladet i rustfrit stål kombinerer den robusthed og effektivitet og gør det hurtigt og nemt at tilberede grøntsager og kød.
Kniv med alsidigt, skarpt blad
Kokkekniven er kendetegnet ved sit blad i rustfrit stål, som ikke kun modstår rust, men også gør det nemt at skære. Med sin aflange form, der minder om Santoku-kniven, er den perfekt egnet til præcis udskæring af en lang række fødevarer. Bladet er ekstremt skarpt og særligt effektivt til at trænge igennem hårdhudede grøntsager som tomater eller peberfrugter. Kniven er også ideel til at hakke, snitte og skære alle typer kød pænt og hurtigt.
Komfort og ergonomi designet med kokke i tankerne
Kokkekniven er designet til krævende kokke og giver optimalt greb takket være det ergonomiske håndtag. Uanset om du foretrækker træ, polypropylen eller micarta, er der et bredt udvalg af materialer, som alle er udvalgt til at give komfort og holdbarhed. Hvert håndtag er perfekt proportioneret i forhold til bladet, så man kan bruge det i længere tid uden at blive træt. Dette afbalancerede design sikrer præcis kontrol over bevægelserne, hvilket gør værktøjet lige så behageligt som effektivt at bruge i enhver situation.