
Brødknive
Viser 23 resultater
-
TB Maestro Ideal Forge brødkniv 20 cm
-
1896 Due Cigni brødkniv valnøddeblad 195mm
-
Böker Kniv 130562 Gorm 235mm
-
A231324 200 mm Riviera Arcos-kniv
-
Arcos A231300 Riviera Brødkniv – 200 mm
-
Opinel Intempora brødkniv N°216
-
KAI 23 cm Wasabi Black brødkniv i rustfrit stål
-
Opinel brødkniv n°116 Parallèle
-
Samura MO-V Brødkniv
-
Victorinox Grand Maître smedet brødkniv 26 cm POM
-
Victorinox Grand Maître smedet brødkniv 26 cm ahorn
-
Arcos Nordika brødkniv 20 cm
-
Victorinox Grand Maître smedet brødkniv 23 cm POM
-
Victorinox Swiss Modern Brødkniv 22cm sort
-
Pakka KOTAI brødkniv
-
Victorinox Swiss Modern brødkniv 22 cm valnød
-
Due Cigni Toscana brødkniv 20 cm i oliventræ
-
Darkwood Déglon brødkniv
-
Fukito brødkniv 21 cm Pakka San Maï
-
Oryx Déglon brødkniv
-
Fukito brødkniv 18 cm ibenholt X50
-
Ideal Sabatier DEG Déglon brødkniv
-
DAMASCUS Samura brødkniv
En brødkniv er let at kende på sit lange tandede blad (takket eller savtakket). Det giver dig mulighed for at skære gennem den hårde brødskorpe uden at beskadige krummen. Denne kraftfulde kniv skærer alle typer brød uden større anstrengelse. Du vil nemt kunne efterligne de præcise bevægelser hos de mest erfarne professionelle bagere.
Et blad, der griber fat
Alle har prøvet at skære brød med en eller anden form for kniv, der ikke er egnet til opgaven. Snittet starter skævt, trykket på brødet øges, og krummen reduceres til småstykker. Resultatet er, at brødskiverne ser dårlige ud og er svære at smøre og smøre på. Spar dig selv for disse ulemper ved at udstyre dig med en brødkniv , der er specielt designet til at skære brød rent uden at beskadige krummen. Bladet måler mindst 20 cm og har et savtakket skær, dvs. det er forsynet med små tænder. Disse tænder, der er placeret i hele bladets længde, griber fat i materialet og skærer det med større kraft, hvilket reducerer det tryk, der beskadiger krummen. Bladet skærer gennem sprøde baguetter og tætte landbrød med foruroligende lethed. Takket være den grove savtakning og bladets bredde er brødskiverne lige, jævne og af samme tykkelse, og krummen er stabil.
Et håndtag, der er ufølsomt over for tryk
For at skære et stærkt brød eller en traditionel baguette skal der udøves en vis kraft på knivens håndtag. Det skal derfor være robust og sidde godt fast. En brødknivs håndtag er normalt fremstillet af et syntetisk materiale, komposittræ eller naturligt træ. Fordelen ved ægte træ er, at det giver et strejf af autenticitet til dit bord, hvilket passer perfekt til at spise en traditionel fødevare som brød. Uanset hvad det er, er håndtaget lavet til at holde… Brødkniven er let at kende på sit lange savtakkede blad (udskåret eller tandet). Det giver dig mulighed for at skære gennem brødets hårde skorpe uden at beskadige krummen. Denne kniv er kraftfuld og skærer alle typer brød med en lille indsats. Du vil nemt kunne efterligne de præcise bevægelser hos de mest erfarne professionelle bagere.
Et blad, der griber fat
Alle har prøvet at skære brød med en eller anden form for kniv, der ikke er egnet til opgaven. Snittet starter skævt, trykket på brødet øges, og krummen reduceres til småstykker. Resultatet er, at brødskiverne ser dårlige ud og er svære at smøre og smøre på. Spar dig selv for disse ulemper ved at udstyre dig med en brødkniv , der er specielt designet til at skære brød rent uden at beskadige krummen. Bladet måler mindst 20 cm og har et savtakket skær, dvs. det er forsynet med små tænder. Disse tænder, der er placeret i hele bladets længde, griber fat i materialet og skærer det med større kraft, hvilket reducerer det tryk, der beskadiger krummen. Bladet skærer gennem sprøde baguetter og tætte landbrød med foruroligende lethed. Takket være den grove savtakning og bladets bredde er brødskiverne lige, jævne og af samme tykkelse, og krummen er stabil.
Et håndtag, der er ufølsomt over for tryk
For at skære et stærkt brød eller en traditionel baguette skal der udøves en vis kraft på knivens håndtag. Det skal derfor være robust og sidde godt fast. En brødknivs håndtag er normalt fremstillet af et syntetisk materiale, komposittræ eller naturligt træ. Fordelen ved ægte træ er, at det giver et strejf af autenticitet til dit bord, hvilket passer perfekt til at nyde en traditionel fødevare som brød. Uanset konstruktionen er håndtaget lavet, så det ligger godt og fast i hånden og understøtter din styrke. Dens stabilitet sikres også af nitter, metalbeslag, der forhindrer vridning, revner og brud.
Pålidelige mærker
Vores onlinebutik viser de bedste brødknive på markedet, beregnet til individer og professionelle. Disse produkter er designet af berømte producenter, hvis tekniske færdigheder og internationale omdømme er uomtvistelige. Dette er tilfældet med de franske producenter Deglon og Opinel, som hylder made in France . Opinels brødknive nyder f.eks. godt af mærkets ekspertise, som er smedet siden det 19. århundrede. Du kan også stole helt på Victorinox (den schweiziske hærkniv, det er ham!) og Arcos, en af Spaniens ældste virksomheder. Detaljer