Tilgængelige filtre
A244100 Color Prof. 130 mm Arcos-kniv

Blødende knive

Filter

Viser 20 resultater

Den udblødningskniv er primært beregnet til professionelle, såsom slagtere, slagtere eller personale, der arbejder på slagterier. Som navnet antyder, bruges denne type kniv til at plukke kød og få det til at bløde . Og for at gøre det nemt skal du vide, at udblødningsknive for det meste er udstyret med tykke blade med spidse spidser . Et særligt effektivt blad, som altid er kombineret med et stærkt og ergonomisk håndtag , der giver en hidtil uset komfort i hånden. Bemærk, at bladet på udbeningskniven er mere fleksibelt end bladet på udbeningskniven , men mindre stift, så de supplerer hinanden godt. Her finder du alle vores store mærkeudbeningsknive beregnet til professionelle i fødevareindustrien . Til at lave meget præcise udskæringer af de forskellige kødtyper, der tilbydes på hylderne, og dermed gøre potentielle kunder misundelige.