Tilgængelige filtre
KC152 Kanetsune Santoku-kniv

Santoku-knive

Filter

Viser 1–52 af 72 resultater

Når vi nævner udtrykket “japansk køkken “, tænker vi straks på Santoku-knive . Det er faktisk en universalkniv, som ofte sammenlignes med kokkeknive på grund af dens store alsidighed. Santokukniven er let at genkende på sit blad i rustfrit stål, hvis spids er let buet (ca. 60°): Det er nogle gange honningkæmmet for at gøre det lettere at skære i maden, som kommer hurtigere af bladet. Udtrykket Santoku er ikke tilfældigt, det betyder “tre gode ting ” med henvisning til de bevægelser, der generelt udføres i madlavning, nemlig udskæring, hakning og findeling. Med vores Santoku-knive kan du derfor skære, snitte og hakke grøntsager eller hakke krydderurter . Det vil også være muligt at hakke kød eller bearbejde rå fisk med delikatesse. Endelig er Santokukniven også meget effektiv til at skære frugt pænt . På knivsiden kan du vælge mellem topmærker som Kershaw , Böker eller Arcos . Men som allerede nævnt ovenfor er Santokukniven et japansk køkkenredskab . Det virker derfor helt logisk at henvende sig til en japansk producent , når du skal købe din Santoku-kniv , og det er for eksempel tilfældet med mærkerne Kai og Kanetsune . Foretrækker du Made in France? Du skal vide, at den franske producent Opinel har sit eget sortiment af Santoku-knive . Modeller, der vil glæde professionelle eller amatørkokke med en passion for god mad!