
Køkkenknive
Viser 1–52 af 819 resultater
-
Tomt etui til 6 KOTAI-knive
-
Æskesæt med 6 Dozorme Le Capucin oliven steakknive
-
Sæt med 6 steakknive i rustfrit stål af egetræ
-
Sæt med 2 Victorinox steakknive 12 cm ahorntræ
-
Æske med 6 Dozorme Le Capucin steakknive
-
Æske med 6 Le Thiers steakknive Dozorme oliventræ
-
165 mm Deba SekiRyu-kniv
-
Æske med 6 Laguiole Dozorme bubinga steakknive
-
TB Maestro Ideal Forge brødkniv 20 cm
-
Hakucho 21 cm Pankiri Due Cigni-kniv
-
Victorinox tandskræller med 2 slidser
-
VG-10 Damaskus serie Wusaki forskærerkniv
-
Opinel morgenmadskniv orange 11,5 cm i rustfrit stål
-
KC152 Kanetsune Santoku-kniv
-
Hvid keramisk universalkniv 8 cm – TB
-
Au Nain 9 cm sort skrællekniv i rustfrit stål
-
Wusaki brødkniv i VG-10 Damaskus-serien
-
Kai Seki Magoroku Redwood 20 cm køkkenkniv
-
Kai Santoku-kniv 18 cm Shun Nagare damas rustfrit stål
-
Victorinox SwissClassic Green 12 cm pizza- og steakkniv
-
Opinel Intempora tilspidset kniv N°221
-
A241700 Farve Prof. Arcos-kniv 200 mm
-
Opinel Intempora brødkniv N°216
-
KAI Wasabi Black køkkenkniv – 20 cm blad
-
22 cm Due Cigni Hakucho sashimi-kniv
-
Kodeba SekiRyu 110 mm kniv
-
Wusaki Pakka køkkenkasse
-
Kai Shun tungefiletkniv, 18 cm fleksibelt blad
-
Opinel morgenmadskniv i bøgetræ 11,5 cm i rustfrit stål
-
Sæt med 4 Opinel Bon Appétit+ bordknive, blå
-
Blok med 7 Böker 130445SET Damaskus-knive
-
Blok med 5 knive + 1 Arcos A234200 Riviera-riffel
-
Opinel Spreader n°117 Bleu Azur
-
1896 Due Cigni kokkekniv, valnød, 20 cm klinge
-
Sæt med 2 Wusaki Pakka X50-knive – Køkken og spisekammer
-
Kai 15 cm Seki Magoroku Shoso universalkniv
-
Kai brødkniv 23 cm Shun Classic Hvid
-
Østersø-kniv Beskyttelsestrekant
-
Kanetsune KC702 GYUTO-kniv
-
Bordkniv n°125 Bon Appétit PRO – Opinel
-
A231324 200 mm Riviera Arcos-kniv
-
Sæt med 6 Laguiole-bordknive – 2899
-
TB Maestro Ideal forge slicer-kniv 15 cm
-
KC956 Kodeba Kanetsune-kniv
-
Kai Seki Magoroku Redwood 20 cm slicer/hamskniv
-
Kai 15 cm Shun Classic White universalkniv
-
Pizzakniv i sort rustfrit stål
-
Opinel Intempora udskæringskniv N°220
-
A241600 Farve Prof. Arcos-kniv 180 mm
-
Opinel savtakket kniv N°113 Apple Green
-
KAI Wasabi Black køkkenkniv – 15 cm blad
-
Hakucho 21 cm Gyuto Due Cigni-kniv
For at lave god mad har du helt sikkert brug for talent, erfaring, men også det rigtige udstyr, i dette tilfælde gode køkkenknive . I denne kategori kan du nemt finde den kokkekniv , du har brug for. Uanset om du forbereder morgenmad, frokost eller endda aftensmad, vil vores store udvalg af køkkenknive og redskaber give dig mulighed for at arbejde med al din mad uden undtagelse, med den største omhu, den største præcision.
En køkkenkniv, hvad skal jeg bruge den til?
Hvis du er ny i madlavning, undrer du dig måske over, hvorfor du skal bruge en rigtig køkkenkniv i stedet for bare en almindelig kniv. De skærer trods alt begge to. Du føler dig måske lidt fortabt, når du står over for de mange forskellige modeller. Du synes måske endda, at det er lidt meningsløst og forbeholdt en kræsen elite. Men det er det ikke. Hvis du bare elsker god mad, er en rigtig køkkenkniv afgørende for at opnå bløde, saftige eller sprøde konsistenser og frigive berusende dufte. Ved at skære rent, uden anstrengelse eller pres, forhindrer den maden i at blive knust, bevarer dens tekstur, reducerer safttab og muliggør jævn tilberedning. Gastronomer vil også sætte pris på den pæne præsentation af maden, som smigrer øjet og vækker appetitten. En køkkenkniv er et must for at arrangere ingredienserne korrekt i en ret eller anrette appetitvækkende tallerkener.
Hvilken kniv til køkkenet?
Hjemme eller på arbejdspladsen er de to vigtigste kokkeknive kokkekniven og Santokukniven . De skærer forsigtigt i næsten alle fødevarer og er nødvendige ved tilberedning af et stort antal retter.
Kokkekniven
Kokkekniven har en stor alsidighed, idet den kan skære… For at lave god mad har du helt sikkert brug for talent og erfaring, men du har også brug for det rigtige udstyr, i dette tilfælde gode kokkeknive . Gennem denne kategori kan du nemt finde den kokkekniv du har brug for. Uanset om du forbereder morgenmad, frokost eller endda aftensmad, vil vores store udvalg af køkkenknive og redskaber give dig mulighed for at arbejde med al din mad uden undtagelse, med den største omhu, den største præcision.
En køkkenkniv, hvad skal jeg bruge den til?
Hvis du er ny i madlavning, undrer du dig måske over, hvorfor du skal bruge en rigtig køkkenkniv i stedet for bare en almindelig kniv. De skærer trods alt begge to. Du føler dig måske lidt fortabt, når du står over for de mange forskellige modeller. Du synes måske endda, at det er lidt meningsløst og forbeholdt en kræsen elite. Men det er det ikke. Hvis du bare elsker god mad, er en rigtig køkkenkniv afgørende for at opnå bløde, saftige eller sprøde konsistenser og frigive berusende dufte. Ved at skære rent, uden anstrengelse eller pres, forhindrer den maden i at blive knust, bevarer dens tekstur, reducerer safttab og muliggør jævn tilberedning. Gastronomer vil også sætte pris på den pæne præsentation af maden, som smigrer øjet og vækker appetitten. En køkkenkniv er et must, når man skal arrangere ingredienserne korrekt i en ret eller anrette appetitlige tallerkener.
Hvilken kniv til køkkenet?
Hjemme eller på arbejdspladsen er de to vigtigste kokkeknive kokkekniven og Santokukniven . De skærer forsigtigt i næsten alle fødevarer og er nødvendige ved tilberedning af et stort antal retter.
Kokkekniven
Kokkekniven har en stor alsidighed, idet den kan skære forskellige slags mad uden det mindste besvær og i mange forskellige former. Bladet måler mellem 15 cm og 30 cm, hvilket giver stabilitet, kontrol og stille styrke, mens der skæres. Den lige, skarpe spids er gennemtrængende.
Santokukniven
Santokukniven stammer derimod fra Japan, men har erobret hele verden. Den er mindre og har et blad, der er omkring 18 cm langt. Det er sommetider rillet, hvilket forhindrer maden i at klæbe til stålet. Spidsen falder nedad, hvilket er praktisk ved lodret håndtering. Denne japanske køkkenkniv er lige så alsidig som dens europæiske modstykke, men forskellen er, at den er lidt mere afhængig af præcision og manøvredygtighed.
Hvilket stål til din køkkenkniv?
Køkkenknive findes i tre hovedlegeringer: rustfrit stål, kulstofstål og damaskusstål. For ikke at glemme keramik, som er et materiale for sig selv.
Rustfrit stål
Rustfrit stål er ideelt til at starte i køkkenet, da det ruster lidt og holder relativt længe. Hvis stålet ikke er for hårdt, kan du selv slibe kniven fra tid til anden, så den får et godt skær igen. Og hvis håndtaget er syntetisk, behøver du ikke at rengøre det i hånden, da kniven kan gå direkte i opvaskemaskinen. Der findes alle former for rustfrit stål, fra det enkleste til beskedne budgetter til det mest avancerede til krævende brugere.
Kulstofstål
Kulstofstål er meget almindeligt i professionelle køkkenknive. Dets forstærkede hårdhed gør det mere skørt og sværere at slibe, men på den anden side fungerer bladets skær betydeligt bedre over tid. Det er også et stål, der kan korrodere, hvis det udsættes for vand i længere tid. Denne følsomhed kan dog let afhjælpes ved at tørre kniven grundigt efter vask i vandhanen.
Damaskusstål
Damaskusstål er en luksuriøs legering, som ofte findes i japanske køkkenknive. Dem fra Michelin-stjernekokke og prestigefyldte restauranter. Dette stål består af en meget hård kerne, som indeholder blødere lag af stål. Resultatet er smukke bølgede linjer på bladet. Med den øgede hårdhed skærer bladet med enestående, langvarig præcision, så du ikke behøver at slibe det. En japansk damaskuskniv bør rengøres i hånden for at bevare dens sublime naturlige dekoration og bemærkelsesværdige egenskaber.
Keramik
Keramiske knive bliver stadig mere populære. De har nogle ikke ubetydelige fordele: knivskarpe kanter og hygiejniske snit. På den anden side er dette materiale mere skrøbeligt og derfor mere skørt, hvilket afholder nogle kokke fra at tage springet. Detaljer