Uanset om du skærer, hugger eller hakker, vil denne Santoku Kai-kniv , Wasabi Black-serien , gøre jobbet perfekt. Den er designet og fremstillet i Seki, Japan, og er en multi-purpose køkkenkniv , som fungerer lige godt til tilberedning af grøntsager, kød eller fisk. Det er en slags japansk kokkekniv med et 165 mm langt blad, der er fremstillet af poleret rustfrit stål, som er modstandsdygtigt over for rust/korrosion. Bladspidsen er let buet, hvilket er meget karakteristisk for Santokukniven . Du vil også bemærke, at bladet er markeret med Wasabi-logoet , selvfølgelig med henvisning til Kai Wasabi Black-serien . Mulighed for at skrive en inskription efter eget valg ved gravering ( se knappen nedenfor ).
Som alle japanske køkkenknive fra Kai Wasabi Black-serien har denne Santoku-kniv 6716.S et sortfarvet håndtag , designet og fremstillet af bambuspulver samt polypropylen . Det skal siges, at bambuspulver er antibakterielt af natur, hvilket også giver en del komfort ved hvert greb. Det sorte håndtag omslutter bladet helt, så det ikke kan tages af, og der er ingen huller, hvor bakterier kan sprede sig. En japansk køkkenkniv , type Santoku , signeret Kai , til udskæringer i overensstemmelse med hygiejnestandarder!